Hondenschool Baru

Begeleiding en Advies vanuit Rust en Uniciteit

Diensten

Cursusaanbod

Corona

De vermelde cursussen worden gegeven in lijn met de geldende Corona regels en beperkingen.


Voor alle lessen en cursussen geldt dat u per les achteraf betaald en alleen wanneer u daadwerkelijk heeft deel genomen.


Puppy cursus:

Foto puppycursus

Bestaande uit 10 lessen waarin de beginselen worden gelegd van de gehoorzaamheid en waarin de nadruk ligt op socialisatie, waarbij socialisatie niet inhoudt dat de pups vooral veel spelen met elkaar maar waar wordt gewerkt naar stabiele honden die zich sociaal weten te gedragen in onze maatschappij. Hierbij wordt vooral gekeken naar het individu en zijn/haar mogelijkheden in combinatie met de wensen van de eigenaar. 

De cursus bestaat uit 10 individuele lessen van gemiddeld een uur, waarin de eigenaar leert wat het karakter van de hond is en de basis wordt gelegd qua opvoeding, begeleiding en sturing om jarenlang plezier te hebben met en van een stabiele, gehoorzame hond. Dit volgens de nieuwste inzichten, kennis en methode.

Prijs op aanvraag.

  

Basiscursus gedrag en gehoorzaamheid voor jonge en volwassen honden:

Foto Basiscursus

Deze cursus bestaat uit 12 lessen waarin naast de basisgehoorzaamheid ruimte is voor begeleiding bij specifieke problemen, wat vaak de reden is om met een volwassen hond toch een cursus te willen volgen.

Deze cursus wordt zowel individueel als in kleine groepjes gegeven, op wisselende locaties. Dag en tijdstip in overleg. 

Prijs op aanvraag en afhankelijk van vraag en aanbod. 


Vervolgcursus:

Foto Vervolgcursus

Deze cursus bestaat uit 10 lessen en kan gevolgd worden met een volwassen hond na de basiscursus. De nadruk ligt op het verfijnen en uitbreiden van de gehoorzaamheidsoefeningen uit de basis cursus. Dag en tijdstip in overleg. 

Prijs op aanvraag


Overige:


Themalessen:


Foto themales

Dit zijn losse lessen waar u op in kunt schrijven, waarin een specifiek "probleem" wordt opgezocht en aangepakt. De data en onderwerpen zijn te vinden op de Facebook pagina van hondenschool Baru. Deze lessen worden ruim van te voren gepland. Heeft u zelf een idee of verzoek, aarzel niet! Alles is bespreekbaar.

Prijs: € 20,- per les. Locatie afhankelijk van thema.
Privélessen:

Foto huisbezoek

Privélessen mogelijk op basis van de wensen van de eigenaar.

Prijs: € 35,- per uur.

 

Huisbezoek:

Huisbezoek mogelijk bij specifiek probleemgedrag waarbij u eerlijk advies krijgt en er uitgebreid de tijd wordt genomen om een analyse te maken waarbij gekeken wordt naar de oorzaak van het gedrag en eventuele oplossingen, hondvriendelijk, afgestemd op uw specifieke situatie en mogelijkheden. Van het bezoek ontvangt u een verslag, het vervolgtraject verschilt per combinatie.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van duur van het bezoek en reiskosten.

 

Hondsdagen (vanaf voorjaar 2021): 

Naast de lessen en de individuele begeleiding bestaat er tevens de mogelijkheid om met uw hond te logeren in ons "Hondenhok", een gezellig chalet waar u in alle rust een weekend kunt verblijven en waar ik vanuit die rust en ruimschoots de tijd eventueel probleemgedrag samen met u in kaart breng en kijk wat daarin mogelijk is qua sturing en begeleiding. De nadruk ligt op met u meekijken, meedenken en advies. Aan het eind van het weekend krijgt u een verslag mee naar huis en via social media blijf ik op afstand beschikbaar voor vragen en vervolgadvies.

Het "Hondenhok" beschikt over een woonkamer met t.v, een keuken, twee slaapkamers, een eenvoudige badkamer met douche en toilet.

Linnenpakket is inbegrepen (beddengoed, keukenlinnen en badhanddoeken)

Ook kunt u gebruik maken van ons "hondbijt", uw dag start met een heerlijk vers ontbijt wat op afgesproken tijd op de patio zal staan.

 

Er is beschikking over een passende bench voor de hond indien gewenst.

Voerbakken, kleedje of deken aanwezig.

Eigen, omheinde tuin, ruime patio geheel overdekt en deels afsluitbaar.

U bent te gast op ons erf waar onze paarden en varkens uw naaste buren zullen zijn.

Een weekendje lekker uitrusten met als extraatje een professionele blik op u en uw hond.

Prijs (vrijdagavond tot zondagavond) incl. ontbijt en begeleiding voor 2 personen en 1 hond € 300,-.